| Doareu2804 a întrebat:

Am parul lins si tuns in scari dar ma descurc foarte greu cu el. Nu stiu cu ce sa ma mai dau pe el ca sa-mi sta frumos si sa nu se mai lipeasca firele intre ele, odata ca se ingrasa foarte repede si in al doilea rand ca e asa lipit de cap, lipsit de volum... E groaznic straight face Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Rallu112CrazyKidd a răspuns:

Si eu eram asa.dar cand am mers odata la coafor.mi s-a spus in felul urmator:
"Fa-ti o masca de par din 2 galbenusuri de ou si vreo 6-7 linguri de ulei de masline si pune-o pe cap inainte sa fac baie cu vreo 10 minute".
Am incercat si a mers

| petre059 a răspuns (pentru Rallu112CrazyKidd):

De aia ai venit la intalnire cu peruca?laughing)

| Rallu112CrazyKidd a răspuns (pentru petre059):

Tu nu ai ce face? Si cred ca imi esti dator cu niste bani.m-am uitat la poza ta si s-a spart ecranul de la pc

| petre059 a răspuns (pentru Rallu112CrazyKidd):

Ti-am trimis msj prv, dar la ce bine arati sa innegrit ecranul laughing

| Rallu112CrazyKidd a răspuns (pentru Rallu112CrazyKidd):

Fugi ma! Tu nici macar nu ai poza cu tine ^_^ Asta dovedeste cat de "frumos" esti oh go on Stii.nu am chef sa ma cert cu prostii pe TPU wave

| CACALICA45 a răspuns:

Dă și mie 2 lei.