În primul rând discută cu medicul de familie. Dacă crezi că ar fi ceva suspect, cere să faceți câteva analize medicale și veți dormi liniștită.
De asemenea, cu un recipient steril, folosit pentru colectarea urinei, luat de la farmacie, folosiți o jumătate de bețișor de ureche cu ajutorul căruia ștergeți acea scurgere, apoi puneți bețișorul în recipientul steril, mergeți la un laborator? și cereți să vi se facă o analiză la acea secreție.
Astfel, veți fi liniștită.
Sănătate!
Păi acea secreție văd că nu mai e.
Atunci, fiți mult mai atentă la igiena urechilor și sănătate!
Sunt foarte atentă de obicei, dar cum am spus si mai sus, am fost foarte obosită.
Știu ce înseamnă oboseala, dar nu neglija igiena orice ar fi! Iar, atentă, în sensul că, dacă mai apare din nou, ia taurul de coarne și mergi la doctor. Eventual, luați o folie de ampicilină de 500. Nici un alt antibiotic și nici mai mult de o folie!
Mie mi s-a spus sa nu dau jos cercelul pana cand nu se vindeca, cam 2-3 luni. Intreaba la farmacie, nu stiu sigur ce crema
Nu știu, eu am dat cercelul jos după o lună și a fost totul ok. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla. Mersii oricum