| Fanu23 a întrebat:

Hei tpu..am si eu o intrebare, cum ma pot ingrasa fara pastile(sunt baiat)..acum o sa va intrebati, cum sa te ingrasi esti nebun.
Varsta mea este de 15 ani si am 46 de Kg...nu ar fi problema de Kg si de cum arat..mainile zici ca sunt niste bete si vreau sa mai ingras..mananc de 3 ori pe zi si stau la pc non stop..si cica se spune ca se pun caloriile asa.dar la mine nu functioneaza crying vreau sfaturii..recent m-am apucat de niste exercitii pentru muschi. daca ma puteti ajuta acolo cum sa-mi dezvolt pieptul dau funda happy
P.S: Nu vreau sa iau vreo pastila sau ceva de genul asta...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
2 răspunsuri:
| presus a răspuns:

Flotarile iti dezvolta cel mai mult cutia toracica. Poti incerca toate tipurile de flotari.
http://www.youtube.com/watch?v=fSZ6oEquwTI

| Fanu23 explică (pentru presus):

Fratele meu mai mare mi-a dat exerciti (flotari) in pumni si cu un picior peste altul.dar eu vreau si sa ma ingras...