| maryan1997 a întrebat:

Hei TPU am si eu o intrebare:
de sambata nu mai pot de ragusit dabea vorbrsc.pana sa ragusesc fumam ocazional.o avea importanta ca fumam si nu trageam in piept mereu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BluishAngel a răspuns:

Hey happy De cat timp fumezi? Daca e ceva timp,s-ar putea cauza sa fie tigarile. Daca nu fumezi de mult timp,poate esti racit sau ai mancat ceva rece de curand (de exemplu o inghetata). Cine stie,poate gatul tau e mai sensibil. Daca e asa, tigarile iti pot face rau. Unele persoane sunt mai sensibile ca altele in numeroase privinte. Tigarile oricum nu fac bine nimanui.
Sfatul meu oricare ar fi cauza: Lasa-te de tigari! Nu e cool, e doar nesanatos! Poate fi un "cliseu", dar sanatatea, cat si banii dati pe tigarile care se scumpesc din an in an, nu le mai recapeti.Gandeste-te foarte bine.Consecintele deja se vad. Daca ai ragusit de pe acum din cauza tigarilor, gandeste-te ce vei pati mai tarziu. Vorbeste si cu parintii si du-te la un control.Cu toate ca noi, adolescentii, actionam mai mult din instinct, sunt situatii in care trebuie sa rationam deoarece in situatii ca astea, sanatatea si nu numai pot fi puse in pericol.

| maryan1997 explică:

Dau funda!

| maryan1997 explică:

Pai nu mai fumez.si oricum fumam odata la 2-3 zile cate 2 tigarete.da o sa imi treaca?

| maryan1997 explică:

Pot sa tratez cu ceva?

| maryan1997 explică:

Da eu fumam de 2 saptamani si nu prea trageam in piept.da oricum fumam 2-3 zile una sau doua tigari

| poii a răspuns (pentru maryan1997):

Atunci inseamna ca nu are treaba cu fumatu si ca esti racit ai o infectie la gat!

| maryan1997 explică:

Pot sa ma tratez cu cv ca ma cam si doare (ustura )

| BluishAngel a răspuns (pentru maryan1997):

Du-te la doctor.El stie cel mai bine ce sa faci.Si spune adevarul si cauza (tigarile).Nu e rusine, plus ca medicul trebuie sa pastreze asta confidential daca tu vrei.E spre binele tau sa primesti tratamentul corespunzator.Succes happy

| Nyxi a răspuns:

Eu sincer nu cred ca e de la fumat, exemplu tatal meu care fumeaza in piept si are mereu o tuse progresiva, dar fumeaza masiv, probabil tu ai luat vreo viroza..deci te asigur ca nu e de la fumatul ocazional, incearca ceai de macese sau niste fervex happy

| poii a răspuns:

Da din cauza tigarilor esti ragusit eu iti spun asa ca daca fumezi fumeaza m-ai rar!