| anamar1a a întrebat:

Hei TPU, am si eu o intrebare. Maine seara trebuie sa merg la mare si sunt cam 400 de km. Eu am o problema cu raul de masina. Dupa 200 km incepe sa imi fie rau. Nu prea vomit dar ma doare rau burta. Am incercat orice remediu ca sa zic asa cum ar fi lamaia. Merge dar pentru scurt timp. Pentru mine cel mai bine e sa adorm in masina, dar imi e cam greu chiar daca plecam spre mare pe la 4 5 dimineata. Deci vreau sa stiu cum pot adormi mai repede in masina. P.S. eu nu dorm pana la 4 5 dar cand ajung in masina nu pot adormi in niciun fel si de abia pe la pranz imi e somn.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Cheess a răspuns:

Incearca sa iei tablete pe baza de ghimbir( http://www.pcfarm.ro/produs/261/Ghimbir ). Tin sa precizez ca eu si mai multe persoane an testat si ne-a ajutat foarte mult. Maine dimineata poti merge la farmacie si sa ceri tablete cu ghimbir, farmacistele vor sti ce sa iti dea. Sper ca ti-am fost de ajutor si vacanta placuta in continuare. :)