Daca e vorba de magie atunci tot de o vrajitoare ai nevoie. Apeleaza la o vrajitoare care sa te dezlege. Cauta pe Google ca sunt multe. Ele folosesc magie alba si o sa te dezlege.
Buna! Fii atenta, te duci la farmacie si cauti sapun cu sulf.Sulful vine din vulcani si are proprietati foarte bune asupra problemelor cu tenul, inclusiv acnee.Cu siguranta o sa vezi imbunatatiri.Eu stiu chestia asta de la un prof de geografie care radea de noi cand eram la scoala ca avem cosuri si le rupem, a zis sa mergem sa cautam sapun cu sulf pentru ca este foarte bun.Nu este greu de gasit, vei gasi cu siguranta si nu are un pret urias, in functie de producator bineinteles! Bafta multa!
Hei! Multumesc pentru sfat, dar am incercat si cu asta, si nu a mers deoarece eu am fata ff sensibila. Mi.a provocat mancarimi si mi s.a uscat foarte tare fata. Mersi oricum
Poate cand o sa mai cresti o sa scapi de sensibilitate.Acum tie iti trebuie ceva special, dar daca la aia ai intoleranta si la aia ai sensibilitate, cu greu o sa gasesti ceva eficient.Bafta oricum si mergi la un medic poate gaseste el ceva.
Draga mea, poate fi doar pentru o perioada, pana esti la pubertate. Hormonii iti pot da multe dureri de cap si... cosuri pe fata. Ingrijeste-te, mergi la cosmetica si mananca sanatos. Voichita Dura - cosmeticiana Alba Iulia
IonBadita1 întreabă: