anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU
Am si eu o mica intrebare. Ma tai de ceva timp si am observat ca taieturile se vindeca foarte greu...ba chiar raman si cicatrici...ce spuneti? Ar trebui sa vizitez un doctor? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ginjii a răspuns:

Nu este ok. si cu unguent ramane o urma. Daca te duci la doctor iti va da un unguent pentru diminuare. BTW
Solutia esti tu, poti sa inlocuiesti asta cu alergatul ( un test psihologic spune ca daca alergi mai des ..se va secreta serotonina (un hormon care e la baza fericitii) )
Sper ca te.am ajutat
^^ :*

6 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Da, sigur ca da. Un doctor psihiatru inainte de orice altceva.

| CuriousStuff a răspuns:

Da, un doctor psihiatru.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Nesemnat a răspuns:

Buna. Dece faci asta? Normal ca iti raman cicatrici si cu unele o s-a ramai pe viata. Dece te tai?

| Alexandru_Alex_1998_Glcq a răspuns:

Te vindeci mai greu pentru ca ai mai fost taiata in locul respectiv, in rest nu este nimic ciudat happy, sper ca te-am ajutat!