| There a întrebat:

Am si eu o problema, de aproape 2 ani am o frica in mine,imi este frica sa mor, am uneori stari de irealitate, sunt obosita.Am 13 ani si chiar imi este frica.A mai patit cineva asa? Ce poate fi? Si mai am inca o problema, bunicul meu a murit acum 1 saptamana si tot am ma simt asa, mai ciudat.Cum pot sa scap de sentimentul acesta? Multumesc happy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Incearca sa-ti spui rugaciunea in fiecare seara. Sacroterapia te ajuta sa depasesti momentul in toate cazurile cand pierzi pe cineva drag.

Iar daca frica ta de moarte nu poate fi rezolvata de Biserica, mergi la un psiholog (ia trimitere la "Psihologie clinica" de la medicul de familie).

| Quanah a răspuns:

Si eu ma simt la fel, si am aceeasi frica in mine. Am 18 ani. Incerc sa-mi controlez frica, insa degeaba. Imi reamintesc de ea fara sa vreau. Si din cauza panicii, am dureri in zona inimii si am atacuri de panica foarte des. Plus ca mi se opreste respiratia. Dar trebuie sa te gandesti totodata ca ne nastem sa murim. Bucura-te de viata atat cat ti-a dat Dumnezeu. Sunt altii care au boli grave si mor la varste fragede. Sau altii care le da Dumnezeu tot ce-si doresc, iar ei aleg sa se sinucida. Esti tanara. Bucura-te de viata cat o ai. Dupa, poate o sa regreti happy. Calmeaza-te in acelasi timp. :*

| yoysabella a răspuns:

Probabil ca problema ta are legatura cu moartea bunicului tau.mi s-a intamplat si mie.dar gandeste-te ca e ceva normal.e ciclul vietii..sa mori..de aceea trebuie sa pretuiesti mult viata..sa te bucuri de tot ce ai..La varsta asta chiar nu trebuie sa te gandesti la asta..sa iti fie frica sa mori...viata e foarte frumoasa..traieste-o din plin :*:*

| EllyEllutz a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa iti fie frica. Si eu am tot 13 ani, dar niciodata nu mi-a fost frica de asta (sincer, nici nu m-am gandit). Daca vrei sa scapi de acel sentiment, ai putea merge la un psiholog^^.

| Ancuツ a răspuns:

Un sfat simplu fara spital sau phiholog gandeste-te la altceva si am patit-o si ma gandeam la ceva frumos sau cum sa-mi rezolv problemele incearca sa iesi in oras cu prieteni sa te distrezi mai mult ca sa uiti de acest sentiment

cu placere

| Robbberttta a răspuns:

Incearcã sã te studiezi pe tine, sã te cunosti si sa intelegi de unde ai aceste stãri. Dacã nu reusesti, incearcã sa mergi la psiholog, poate te ajutã.