| There a întrebat:

Hei TPU, am si eu o problema. Pai sa incep cu o poveste...azi am fost la Bucuresti cu bunica mea,m-a rugat sa vin cu ea la oncologie.M-am dus,nu am stat mult si am inceput sa ma simt rau, m-am dus inapoi la masina si am asteptat, pe drum am adormit, ma simteam ok.Am ajuns acasa m-am uitat la un film, am stat toata ziua in pat pe laptop, am mancat[cei drept putin cam repede] si m-am uitat la un film creepy, Triple Dog..nu stiam ca e asa creepy[ asa mi s-a parut]. Acum am probleme,sunt nelinistita, repet mereu ca nu vreau sa mor sau sa se intample ceva cu mine,ma simt aiurea, mi-e frica, doamne fereste nu vreau sa mor sau altceva. Vreau sa spun ca m-am trezit la 4 dimineata sa ajung la Bucuresti eu fiind foarte departe de spitalul la care bunica mea trebuia sa ajunga. O fi de la oboseala, o cadere de calciu?[am lipsa mare de calciu] Mai simt si o greata asa..si cand am inceput sa sughit am simtit o greata mai puternica... poate fi de la faptul ca in ultimele 3-4 zile am mancat multa prajeala si ficatul meu s-a derutat? Va rog frumos, vreau ceva sa ma linistesc si vreau sa ii spuneti daca ati avut ceva asemanator, sunt foarte speriata si foarte fricoasa de fire. Spuneti-mi de la ce poate fi, va rog. Orice sfat e bine primit.
P.S. am 13 ani happy. Va rog mult putin ajutor, multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AlbaAura a răspuns:

Liniste-te Andrada.Cred ca esti obosita si poate si de la caldura se datoreaza starea asta.Nu-i exclus sa ai si o usoare indigestie.Ia un no spa si bea un ceai calmant.Gaseste un film care sa te scoata din starea in care te afli acum.O sa adormi si maine vei fi fresh.Hai zambeste, totul o sa fie bine.

| Robyi a răspuns:

Viziteaza un psiholog sau discuta cu mama.
Logic, nu ai cum sa mori dintr-odata fara un motiv intemeiat (Probleme cu inima, cancer, etc). Asta este o problema de auto control. Cel mai bine e sa cauti un psiholog. Psihologul nu este pentru nebuni, cum zic unii...Este un om care te ajuta sa treci peste lucruri grele sau foarte grele. Sper ca te-am ajutat.

mira
| mira a răspuns:

Viata te va cali si vei deveni mai curajoasa.Probabil te-a impresionat imaginea unui spital.

| gfghn a răspuns:

Stai linistita! Nu o sa mori.Si eu am fost o data in Bucuresti si a trebuit sa calatoresc multtt, de la oboseala am scapat paharul de hirtie cu apa pe jos in spital! Lipsa de calciu poate fi un motiv pentru care te simti asa. Pina maine iti trece. Funda?

| Zazu a răspuns:

Parintii tai ar fi trebuit sa fie langa mama lor, esti un copil care poate fi marcat pe viata datorita suferintei bunicii tale.
Spune-le si lor, poate mai au de invatat.