| Laurentiu220 a întrebat:

Hei TPU, am și eu o problemă și voiam să vă întreb dacă și voi ați avut-o.

Acum câteva luni am avut o carie profundă la o măsea, iar aceasta a fost rezolvată.

Problema este că, la aceea măsea am niște,, pulsații" sau durere care mi se duce către sinus (nas) și către cap.

Caria pe care am avut-o a fost foarte aproape de nerv și mi s-a spus că a afectat și pulpita.

Eu de ceva timp am aceste pulsații la aceea măsea și mie frică să nu fac ceva la ea.

Aștept răspunsul vostru.

Ofer funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Florian80 a răspuns:

Sfatul meu este sa te duci la dentist si sa verifice ce se intampla acolo.se poate sa fie atins nervul si e o chestie delicata. Nu amana pe maine ca timpul nu prea e de partea ta.
Funda?

| CatalinMihai1989 a răspuns:

Infecție!
Consult la dentist, posibil radiografie la dinte/masea, tratament pentru infecție, omorât nervul și plombat.
Caria nu trebuie să fie la exterior ca să o vezi, ea poate veni și din interiorul dintelui.
Așa este acum la mine, s-a spart măseaua cu carie din interior și mâine sunt la ultimul stagiu de plombă.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Puroi aproape de cap, investigatii urgent!

| Laurentiu220 explică (pentru Florian80):

Am fost la dentist și mi-a spus să merg la neurolog.