| Bianca298 a întrebat:

Am si eu o problema un pic mai serioasa. Am luxatie la sold si am fost operata pana in prezent de 6 ori. La ultima operatie mi-au fost puse doua brose si o placuta cu suruburi, doar ca o brosa a trebuit scoasa pentru ca se infectase sad. Cea de a doua brosa trebuia scoasa la 6 luni dupa operatie (am fost operata in iulie 2010) dar nici pana in prezent nu am scos-o. Am prins o frica foarte mare de asemenea chestii si refuz sa merg la control atunci cand imi impun parintii. Ce urmari ar putea cauza acea brosa nescoasa?
PS. Daca as scoate-o, m-ar putea coase cu fire care se topesc, din acelea care nu mai trebuiesc scoase de medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| tudorsad a răspuns:

Daca se infecteaza zona, atunci este foarte posibil sa se agraveze: dureri infernale, chiar poti muri din cauza asta. Totusi, este bine sa mergi la control. Ia-ti inima in dinti si mergi la control, pentru ca este mult mai bine sa previi decat sa repari o problema.

Cat despre fire... ar trebui sa se poata ceea ce iti doresti tu. Roaga-l pe medicul care te opereaza sa iti puna fire autoabsorbante si totul e ok happy