| DenisaLoves a întrebat:

Hei TPU am un perus pa nume Paco si il am de un an si insfarsit l-am dresat dar cred ca e bolnav nu mai manaca asa des ca inainte si aripa dreapta o tine mai jos decat cealalta nu mai zboara ca-n nainte si can zboara cate si se loveste.ce sa fac oare e bolnav vreau un raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| InYourDr3ams a răspuns:

Cati ani are? Daca este mic taie-i la varf aripile (am citit pe net deci te asigur ca asa se face) ai grija cand tai aripile sa nu tai o pana in care circula sange daca din greseala o tai nu te speria si ia putina faina si tine-o in locul sangerarii asta o stiu de la o prietena care are si ea un perus si asa i s-a intamplat si ei dar l-a facut bine. Daca este mare, uitate la nasucul lui sa vezi daca are ceva asemanator cu niste coji. Daca are trateaza-l cu niste ceai de musetel. Daca nu mananca da-i salata cruda si vitamine.Ai grija cand se catara pe gratiile coliviei sa vezi daca se tine cu ciocul de gratii adica nu se poate tine doar cu ghearele asta-i semn de boala. Tot ce ti-am zis a fost din partea prietenei mele daca nu ma crezi intra si pe net sa cauti. Sper ca te-am ajutat. Fundita? laughing

0 răspunsuri: