| Anonima6754 a întrebat:

Hei TPUhappy ar trebui sa ma internez in cateva zile, dar cea mai mare problema a mea e ca am fobie de intuneric..banuiesc ca acolo se doarme pe bezna...ce fac? Cei care ati fost internati, cum erati? Cum dormeati? Deci nu stiu jur ca mor de frica

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nicu991 a răspuns:

Cine ti-a zis tie ca se doarme in bezna? Patul fiecarui bolnav trebuie sa fie dotat cu lampa de iluminare. Daca nu e, o sursa de iluminat trebuie sa existe undeva.

3 răspunsuri:
| Legion7X a răspuns:

De ce sa îți fie frică, daca nu vei fi singur in salon, sau crezi că o sa fii doar tu? Lumea o să mai circule pe hol noaptea sau unii poate nu au somn din diverse motive, asa este în spital. Probabil ai văzut prea multe filme horror si ți-a rămas tipărite anumite chestii în cap care sunt pur si simplu regizate si facute pe PC. Fă o rugăciune în fiecare noapte, și totul va fi bine. Toți demoni din mintea ta o să dispară

| Wr3nch a răspuns:

Nu se doarme pe bezna lol, is lampi de veghe in fiecare salon la stat. La privat nu stiu, ca nu am avut banii necesarilaughing

| zilog a răspuns:

Cred ca la psihiatrie trebuie tu sa te internetzi sa iti scoata din cap prostiile astea

cine crez ca te baga pe tine la camera obscura

mai aveai putin sa spui si dacă îmi fură organele!?
voua v-a furat ceva organe?

nu are nimeni folie de nici un fel pe geamuri pe la spitale

eu am fost de cateva ori pe acolo

o data am mintit-o pe mama ca m-au batut niste copii si ma internat la spital 1 saptamana degeaba pentru ca eu doream sa fug de la scoala ca mi-se scarbise de matematica

alta data am avut apendicita si erau geamuri normale

acum de curand am mai fost pe la ceva maternitati si aveau geamuri normale
pentru ca eu am o afacere las insarcinate femei daca imi dau 1000 euro pentru treaba asta.
si daca imi mai dau 400 euro daca vor am si servicii extra merg la maternitate recunosc copilul apoi merg la starea civila unde cand ma vad Doamnele alea isi pun mana in cap de cat de multe ori m-au vazut pe acolo
cate o data spun ca eu am mai stat la coada chiar daca nu am mai stat la coada si imi dau hartiile cu prioritate doar sa nu mai ma vada pe acolo

ce spuneam eu aici ca iar bat campii

despre spitale

am avut apendicita si nu era nimic pus pe geam

am avut menigita si nu era nimic pus pe geam

am mai ajuns pe acolo intr-o noapte cand mi-am scrantit ceva pe la coloana si nu aveau nimic pus pe geam

am mai ajuns de 2 ori ca am baut prea mult si nu era nimic pus pe geamuri

am mai ajuns in alta seara ca mi-a intrat un cui in picior si am vazut alt spital si nu am vazut sa fie ceva pus pe geam

am mai juns in alta seara ca m-a muscat un caine de 50 ori in cateva secunde de pe strada maidanez
si mi-au facut un vaccin anti tetanus si m-au injurat ca i-am deranjat dar m-au spalat pansat si mi-au pus doua copci la picior

apoi mi-se infundase fierea cu colesterol si am fost sa ma opereze sa o scoata si am vorbit cu mai multi medici chirurgi daca exista vreo rezolvare si toti spuneau ca trebuie sa o scaoata

dar pana la urma am descoperit o doctorita care mi-a dat niste ceairuri care m-au scapat de operatie
doamna doctor Cristina Pavel sector 1
mi-a spus sa mananc 3 grepfruit pe zi si 3 lamai si sa beau 5 litri de ceai si sa ma las de grasimi de orice fel de grasime
si sa nu mai mananc nici un fel de carne
si gata in 1 luna nu mai ma deranja fierea
in 2 luni am si uitat ca eram sa mor
in 1 an chiar nu mai luam ceaiul si nici lamaile si m-am intors la viata mea normala
de si imi spusese ca trebuie sa tin regimul caesta si sa ma tin de ceaiul respectiv si de grepfruit cel putin 11 ani ca sa se topesca tot colesterolul.
o cred ca avea dreptate dar ma sperie doar ideea de a fi consecvent 11 ani ca su eu sunt o mare hahalera