| GesiLuko a întrebat:

Hei, TPU!
As vrea sa imi spuneti efectele menstruatiei asupra metabolismului sau asupra corpului nostru... (atunci cand suntem pe stop). De exemplu : am observat ca atunci cand sunt pe stop mananc mai mult si am pofta de dulciuri... De ce? Ce se intampla de fapt (cu metabolismul/corpul nostru) atunci cand suntem in timpul menstruatiei?
FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Menstruatia nu cred ca are efect asupra metabolismului,doar ca nu ai pofta de mancare din cauza durerilor,moleselii.Dar asupra sistemului nervos,DA,are:schimbari de dispozitie,iritabilitate,lipsa poftei de a fi vesela,vioaie.
Poate in ceea ce privesc"poftele",gasesti mai multa placere in ceva dulce,sarat, poate chiar mai iute.
Acum, ca sa nu incep sa fac o dizertatie, poate ar fi mai usor sa cauti pe Google, ca nenea asta iti spune tot ce doresti!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Vezi detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/Ciclul-menstrual/sindromul-premenstrual_1047

Toate cele bune.