Nu se recomandă îngrășarea mai ales în perioada pubertății. Ești din același oraș ca și mine , n usunt singurul giurgiuvean pe aici.
Trebuie să mergi la un endocrinolog să vezi care e problema apoi dacă e nevoie te trimite la nutritionist. Multă sănătate.
Recomandarea mea :
Sa mananci 4-5 mese pe zi dintre care 2 mese sau macar 1 carne de orice fel, sa nu depui efort fizic in timpul zilei(ocoleste efotul fizic cat poti), sa consumi cat mai multe lichide pe zi (cel putin 1, 5 l) si sa dormi cel putin 8 ore pe noapte! Schimbarea se va vedea chiar si peste o luna!
Daca ajungi la 60 kg, nu mai continua,, dieta'' asta! )) Succes!
Pai ai putea sa mananci cartofi prajiti iti prajesti acasa, mergi la un fast-food iti cumperi o shaorma pentru ca aia ingrasa iti cumperi o pizza etc. sunt multe mancaruri care ingrasa. daca vezi ca niciuna dintre astea nu merge, atunci cred ca ar trebui sa mergi la doctoru` de fam si sa vb cu el/ea si sa-ti spuna de ce nu poti pune kg pe tine. succes!^_^
Imi fac cam de 2 ori pe saptamana cartofi prajiti.) Si mananc aproape zilnic la scoala pizza/ snitel. )
Ai facut analiza la paraziti? poate fi chiar o problema. Apoi e intrebarea cu planul hormonal, de multe ori in copilarie adaugam greu cate un kg in schimb cu anii e si mai dificil sa scapam de ele. Pup.
Offf eu as vrea sa nu ma pot ingrasa deloc sa mananc ce vreau. si eu sunt din giurgiu
Este aici un site: http://www.gandul.info/......0263825... sper ca ti-am fosst de folos.Dar ti-as mai recomanda sa facii si sport, asa ti se vor dezvolta muschii si vei parea mai grasa... Funda?