| AdeeXd a întrebat:

As vrea sa ma ingras, dar nu pot! Vine vara si as vrea si eu sa port o fusta/pantaloni scurti... M-am plictisit sa mi se spuna ca mananc doar miercurea si vinerea... laughing)
Am aproape 14 ani, 1.71m, si......mda 42 de kg sad Stiu ca este foarte putin. Dar d-asta am nevoie de ajutorul vostru!
Cine imi poate recomanda o dieta de ingrasaree?
P.s. Sunt din Giurgiu, asa ca nu vreau raspunsuri cu Mc sau Kfc [pentru ca la noi nu este].

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Nu se recomandă îngrășarea mai ales în perioada pubertății. Ești din același oraș ca și mine happy, n usunt singurul giurgiuvean pe aici.
Trebuie să mergi la un endocrinolog să vezi care e problema apoi dacă e nevoie te trimite la nutritionist. Multă sănătate.

8 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Recomandarea mea :
Sa mananci 4-5 mese pe zi dintre care 2 mese sau macar 1 carne de orice fel, sa nu depui efort fizic in timpul zilei(ocoleste efotul fizic cat poti), sa consumi cat mai multe lichide pe zi (cel putin 1, 5 l) si sa dormi cel putin 8 ore pe noapte! Schimbarea se va vedea chiar si peste o luna!
Daca ajungi la 60 kg, nu mai continua,, dieta'' asta! laughing)) Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dietele de ingrasare nu functioneaza la toata lumea la fel.
Si eu sunt cam tot in situatia ta (1.73m si 48 kg).
Cel mai bine e sa faci un control inainte si sa mergi la nutritionist. Asa vei primi o dieta care sa mearga pentru corpul tau.

| ellaells a răspuns:

De ce nu mergi la un nutritionist? happy

| KiDaAnDrEeA a răspuns:

Pai ai putea sa mananci cartofi prajiti iti prajesti acasa, mergi la un fast-food iti cumperi o shaorma pentru ca aia ingrasa iti cumperi o pizza etc. sunt multe mancaruri care ingrasa. daca vezi ca niciuna dintre astea nu merge, atunci cred ca ar trebui sa mergi la doctoru` de fam si sa vb cu el/ea si sa-ti spuna de ce nu poti pune kg pe tine. happy succes!^_^

| AdeeXd explică (pentru KiDaAnDrEeA):

Imi fac cam de 2 ori pe saptamana cartofi prajiti.laughing) Si mananc aproape zilnic la scoala pizza/ snitel. laughing)

| givehelp a răspuns:

Ai facut analiza la paraziti? poate fi chiar o problema. Apoi e intrebarea cu planul hormonal, de multe ori in copilarie adaugam greu cate un kg in schimb cu anii e si mai dificil sa scapam de ele. Pup.

| Andre267 a răspuns:

Offf eu as vrea sa nu ma pot ingrasa deloc sa mananc ce vreau. si eu sunt din giurgiu

| Gabry33 a răspuns:

Este aici un site: http://www.gandul.info/......0263825... sper ca ti-am fosst de folos.Dar ti-as mai recomanda sa facii si sport, asa ti se vor dezvolta muschii si vei parea mai grasa... Funda?