anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU as vrea sa slăbesc si am auzit ca produsul eco slim ar fi bun(puteți sa îmi spuneți ce face el mai exact) mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DrGoogle a răspuns:

De unde ai auzit ca ar fi bun, nu e decat alta porcarie de marketing adica bani aruncati pe geam.
Vrei sa slabesti? Stil de viata sanatos + sala + cardio happy

| Andersen2k18 a răspuns:

Alea sunt niste porcări, nu mai asculta tot ce se aude pe la tv, sunt doar minciuni pentru ati intoxica corpul. Daca vrei sa slabesti, ții un regim si faci un sport anume, de exemplu înot.

Răspuns utilizator avertizat
| AncutaM a răspuns:

Am vazut ca Eco Slim are parte de foarte multa publicitate si nu tocmai cea mai "ortodoxa" sa zic asa. Ei vor sa vanda, nu prea le pasa daca slabiti sau nu :)

Uite aici un punct de vedere despre Eco Slim: http://pastile-de-slabit.com/eco-slim-pret/

Pe scurt:
- trebuie sa tii dieta
- este recomand sa faci sport
- nu visa la 10 - 20 kilograme pe luna deoarece nu o sa se intample. Targetul tau ar trebui sa fie in jur de 5 kg.

PS. Chestiile astea sunt valabile indiferent de suplimentul pe care-l vei folosi.