| mdmcorii a întrebat:

Hei TPU! As vrea sa stiu cat de bun este stiloul de albit dintii "Withe Smile". Este doar o mare minciuna ca si celelalte produse de teleshopping sau chiar este util cu adevarat? Daca stiti ceva in legatura cu acest lucru, lamuriti-ma si pe mine. Multumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bellaellaella a răspuns:

Salut! O prietena si-a comandat acest gen de "stilou dentar"... insa de la prima aplicare a capatat o sensibilitate pe parcursul intregii zile a nervilor dintilor. Desi ar putea avea efect, pentru sanatatea dintilor mai bine folosesti pudra de albit dintii din farmacii, de mai lunga durata, dar mai ieftina si mai putin invaziva. deasemeni in farmacia de produse naturiste gasesti o gama larga cu referire la albirea dintilor din linia de produse Pearls Drops, pana in 40 Lei. De curand am citit ca ar ajuta spalarea de 2 ori pe zi cu bicarbonta amestecat cu lamaie. Sanatate si dinti frumosi! happy

1 răspuns:
| MikeTech a răspuns:

Da. Exista asa ceva, dar nu ti-as recomanda sa-l folosesti. Stilourile de inalbit dintii sunt foarte daunatoare pentru nervii dentari, deoarece in curind ei se vor deprinde, si nu o sa poti fara acest stilou, insa daca doresti sa ai dinti buni, ar fi mai bine sa tii inalbesti la dentist, de o data in 3 luni, si sa-i speli cu pasta de doua ori pe zi, unii isi spala dintii dupa fiecare mincare, asa fac si eu, si rezultatul este fain. Asa ca-ti recomand si tie asta.