| Geosh a întrebat:

As vrea si eu sa mai iau in greutate (nu foarte mult), dar consider ca sunt destul de slaba. Am 13 ani, 39kg si 1.66 inaltime. va rog :*

+FUNDA.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Katy20Kaithleen a răspuns:

Fa-ti trei mese regulate pe zi. Dimineata la pranz si seara.Intre ele niste gustari(un sandwich, un mar). Tine-o tot asa cam 3 saptamani si vei vedea rezultatul dar tine-te cu strictete de mesele principale.

| AdY a răspuns:

Nu vei putea sa te ingrasi, eu tot am avut acesta problema de la virsta de 12 pin la 14 ani. Credea ca sunt prea slab pentru inaltimea mea.
E vorba de metabolism, un om sanatos nu se ingrasa cit de mult n-ar minca.

| eliza_4776 a răspuns:

Pai ea zice ca vrea sa ia in greutate.nu sa slabeasca straight facece intelegi u..."pufulete"? Si sigur la 13 ani nu ar trebui sa aiba 48 in niciun caz :o:o nu stiu cum vezi u lucrurile astea :o Asta vreau si eu sa iau cateva kg in plus.dar nu stiu cum, daca afli cauta`ma si p mine :pwinking thumbs up