Omule, stai chill. Ai mâncat probabil prea repede îngheţata aia, şi ai făcut un pic de roşu în gât. Ia strepsils în continuare, bea câteva căni de ceai călduţ (măcar 3-4 pe zi), ca să ai mereu gâtul umed, şi până luni-marţi îţi trece.
Nu ai decat o mica durere in gat.Asa am patit si eu acum cateva zile de la apa rece.O sa-ti treaca cat de curand:*
Buna!
Nu trebuie sa ajungi la asemenea incluzii.
Este doar o micuta durere in gat nu altceva.Si eu am patit asta.Sa ma doara gatul(cel putin pe mine ma ustura enorm).
Tot ce trebuie sa faci este sa nu mai bei/mananci nimic ce este rece.
Ia pastilele de Strepsils in continuare.
Fa-ti o baie fierbinte in care apoi sa te bagi in plapuma 20 de minute.
Fierbe-ti apa(fiarta) pune-o intr-un lighian si apoi pune sare peste ea apoi baga-ti picioarele acolo(chiar daca apa este foarte fiarta) stai sa zicem 10 minute cu picioarele in apa. Apoi te bagi in plapuma(nu te dezvelesti) 20 de minute(cum a fost si cu baia).Sarea si cu apa fiarta combinate sunt ca o pastila contra dureri.Fa acesta metoda in fiecare seara/zi si iti vei reveni.
Ai grija cu gatul nu vorbi tare stai la caldura si numai manca inghetata absolut nimic ce este rece.Du-te la farmacie si intereseaza-te sa iti dea ceva contra dureri/usturimi(pe care o ai tu) si explica-i problema ta. Farmacistul/a te va ajuta si iti va da pastila/siropul de acre ai nevoie. Urmeaza tot ce ti-am spus eu mai sus si te vei face ca noua.
Pa, pa!
Daca nu poti sa inghiti e foarte probabil amigdalita, incearca sa mananci niste lamaie, daca te doare mai tare sigur e amigdalita,. Bea ceaiuri cu miere(vezi ca e la palafar ceai special pentru dureri in gat, raceli, bronsite amigdalie), ia in continuare strepsils si daca faci febra fugi la doctor ca inseamna ca ai infectie. Insanatosire ggrabnica