| ancuta96 a întrebat:

Hei Tpu.Aseara m-am simtit foarte rau, m-a durut spatele, burta si sanii imi erau foarte sensibili.Ma asteptam ca dupa aceasta sa imi vina menstruatia.Mentionez ca inca nu mi-a venit inca prima menarha si sunt ingrijorata mai ales ca nici de dimineata nu m-am simtit prea bine.Ce inseamna asta imi va veni menstruatie curand? Help! Fundita :*!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu se stie!--- tu sa fii pregatita.

| Lizzu a răspuns:

Da, e un sindrom pre-menstrual. E posibil ca in unele luni sa se manifeste total diferit fata de lunile anterioare chiar daca este vorba de una si aceeasi persoana.

SPM incepe sa se manifeste inainte cu cca 2 sapt pana la venirea menstrei. Deci e probabil sa fi racit, iar sindromul se manifesta un pic mai intens, mai ales durerile de burta, datorita racelii.

Daca ti-a intarziat atunci mai mult ca sigur esti racita, si e normal sa intarzie in cazul asta.

Stai linistita, va veni. Fa o baie fierbinte si durerile vor inceta. Sau bea SOLPADEINA efervescenta.
Iti ia durerea cu mana si nu are gust urat. Pe mine nu m-a dezamagit pana acum.
Sau poti lua un nurofen pentru durere.

| fataaaa a răspuns:

S-ar putea sa fie posibil.Tu pregateste-ti cateva absorbante in caz de orice eventualitate si sa ai rabdare.Bafta!