Ma bucur ca nu ai avut nimic grav.
Nu putem sti daca va trebui sa iti iei sau nu analize, dar oricum, daca va fi nevoie, trebuie doar sa strangi un pic din dinti, fiindca trece repede. Toti avem fobii, dar normal este sa ti le controlezi prin vointa
Te intorci in alta parte, nu te uiti la ac si siringa.
Te gandesti la ceva placut si vei simti doar atat, cat te-ai pisca cu degetele. Poate nici atat.
Nu e neaparat sa iti ia sange sau sa te intepe, deoarece nu toate analizele se fac asa.
De exemplu eu am avut otita medie acuta si a trebuit sa imi ia o mostra din ureche dar nu cu un ac sau ceva, cu un betigas si apoi lau vidat.
Stai linistit bafta.
Si eu am "probleme" cu urechile, astăzi am fost la ORL. Si mi-a spus sa ma duc la dermatologie, si din cate stiu, dermatologul se ocupă cu pielea (acnee, mătreață, eczeme) si probabil ar putea sa îmi ia analize dar îmi e tare frica.
Dca ai matreata nu ai de ce sa iti fie frica nu te inteapa.
In schimb daca ai ceva la piele nu se mai folosesc ace.
Sunt niste aparate speciale care arata ca un telefon, pui degetu in zona marcata si iti ia o proba.
Niciodata cand iti ia sange nu o sa te intepe in vena doar daca ai vreo boala sau problema la organe.
Succes
Uh, m-ai mai liniștit . Dar chestia aia cu aparatele nu cred ca sunt la spitalul unde am fost. Dar mersi pentru răspuns ^^
Nu ai pentru ce insanatosire gravnica.
Mersi