| TestOne a întrebat:

Astazi facem vaccinul antitetanos dar eu sunt racit ...adica nu sunt racit la cap ca sa fac febra sau sa ma doara capul sunt racit in gat fiindca nu-mi curge nasul doar tusesc foarte puternic.Tin sa mentionez ca sunt alergic la aspirina.Pot sa fac vaccinul? Daca ma obliga sa-l fac chiar daca sunt racit ar trebui sa ma opun?

P.S.: Mama imi spune sa dau o declaratie daca ma pune sa il fac...ea stie ca nu se fac vaccinuri cand esti racit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| robert35 a răspuns:

Normal nu trebui facut ati spun sigur pnt ca am copii au fost raciti si medicul de familie a anulat vaccinurile sau ansanatosit si dupa asta le-a facut vaccinurile

| tomthecat a răspuns:

N-ai voie să faci niciun vaccin atunci când deja ai o răceală (infecţie virală care deja solicită sistemul imunitar).
Abia după 3 săptămâni sau o lună de la vindecare, poţi să mergi să te vaccinezi. Ai răbdare şi nu risca!