Întrebare recomandată | Furti a întrebat:

Astazi mi-am pus ochelari si am tendinta de a ma uita in parti daca intelegeti ce spun... deasupra lentilelor, sub lentile, in stanga-dreapta lor si vreau sa stiu daca ma afecteaza in vreun mod treaba asta. Trebuie sa misc capul daca vreau sa ma uit la ceva sau pot pur si simplu sa-mi mut privirea (cu ochii)?
Cineva mi-a recomandat sa ma uit doar prin lentile insa nu am retinut motivul pentru care mi-a zis asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dodo222 a răspuns:

Desigur ca trebuie sa te uiti doar prin lentile ca doar de asta le ai. Trebuie sa te obisnuiesti cu ochelarii sa privesti prin ei, nu pe deasupra sau prin parti ca altfel e ca si cum nu i-ai purta sau daca alternezi asa mereu ba te uiti prin lentile ba pe deasupra si iar si iar o sa ai dureri de cap pentru ca e ca si cum ai scoate ochelarii de la ochi si iar ii pui si tot asa de multe ori.

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu ţi s-au prescris ochelarii, ca să eviţi să-i foloseşti.
În timp o să te obişnuieşti, stai liniştit(ă).

| MunteanuIoan a răspuns:

Da, te afecteaza. Sa zicem ca daca tii ochelarii mai pe nas asa vreo 1 an si te uiti prin lentila, o sa iti cam ramana privirea "fixata" in jos