anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astăzi tot simțeam ceva in gât si m-am uitat cu lanterna si am vazut ca am pe partea dreapta pe amigdalita un punct alb.
Ce o fi?
Cum sa fac sa dispară.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pe amigdalita n-ai nimic. Aia-i boala. Pe amigdala poate fi o infectie. Mergi la medic pentru a nu fi nevoit sa te operezi!

| sierra1 a răspuns:

Dacă ții la tine, să funda unui medic ORL-ist și nu online ci vizitându-l la cabinet. Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Amigdalita este boala amigdalei, boala este un efect, nu un obiect/materie, deci nu poate avea un punct alb, nici prezenta unul.

| zăGhost a răspuns:

Cel mai probabil e un punct de puroi.

Răspuns utilizator avertizat
| Ioan_Frincu_1992 a răspuns:

Incearca sa uzi un bandaj cu spirt/tuica tai cateva felii de cartof pe pui pe bandaj si il legi de gat pana maine ar trebui sa iti treaca.
Daca nu iti trece cel mai probabil sa te pregatesti sa scoti amigdalita.

| Salontanul a răspuns (pentru Ioan_Frincu_1992):

Cum se scoate "amigdalita"? Ai vrut sa spui "amigdala"?

| Diniţă_Florin_2000 a răspuns:

Ar putea fi o biluta de polistiren. mananca niste paine si bea niste apa sa se duca pe gatnsau spalate pe maini si incearca sa o scoti asa dar s-ar putea sa nu reusesti.mergi pe prima varianta