| Frumystefy a întrebat:

Azi am avut o dispozitie foarte proasta si... ma intrebam daca e din cauza pubertatii sau pentru ca in ultimul timp nu mai sunt eu... m-am schimbat foarte mult...
Deci daca puteti sa ma ajutati ar fi chiar super...
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil lucrurile s-au mai schimbat, nu mai e cum era o data si iti pare rau, probabil te intristeaza anumite lucruri si simti ca nu mai ai speranta de a merge mai departe, Spui ca azi? Hei...capul sus, cu totii am avut multe zile proaste, nu doar una, asa ca, eu zic sa te aduni si sa mergi mai departe orice ar fi, uite, daca asta te ajuta, si eu am avut zile foarte proaste, si dupa aia, am avut zile cu mult mai bune, chiar si azi am avut o zi cam nasoala, deci, ridica capul sus si traieste din plin!

8 răspunsuri:
| Cσcσ a răspuns:

Salut!
Da, daca ne-ai spune mai multe, poate te putem ajuta. happy

| funnnyman32 a răspuns:

Buna! Poate fii si din cauza timpului dar si din cea a maturizarii. Fiecare au unele momente de impas cand incepe maturizarea, stai fara grija si traieste-ti viata din plin, bafta!

| Kenya a răspuns:

E normal, toti am trecut prin asta, probabil si din cauza afurisitei de menstruatii.

| SOPHIEDUNE a răspuns:

Pai nu te gandii ca esti intr-o dispozitie proasta, sau daca esti prost dispusa incearca sa fii draguta cu oamenii si sa-i ajuti, sa faci o fapta buna, chiar si sa iei un ambalaj de pe stada si sa il pui in cosul de gunoi, automat te face sa te simti mai bine daca faci lucruri bune si automat iti revine buna dispozitie happy! sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pubertatea înseamnă schimbare (fizică, psihică).
Dacă e doar un caz izolat, nu ar trebui să te sperie, toată lumea a trecut prin asta. Și toată lumea are zile bune și proaste.

| intrlp a răspuns:

Suferi de o boala.Zic si eu.Ori joci jocuri cu impuscaturi, ori ti-ai parasit prietena, ori te cauta politia..Numai D-zeu stie si tu mai ales despre istoria ta.Ai putea ca atuci cand stai pe tron sa mediteI si scaneaza tot ce poti din ultimii zece ani.Amintiri placute neplacute.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

La pubetrtate, vei vedea ca totul se schimba, atat fizic, cat si psihic.Este cea mai delicata parte a vietii. Apar schimbarile radicale de comportament, dar nu e nimic de care sa te ingrijorezi. Incearca sa fii tu. Vei trece cu bine prin aceasta perioada cum am trecut si eu. Bafta! happy

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!