| Denisee1 a întrebat:

Hei Tpu.Azi am mers la dentist si mi a spus ca trebuie sa imi pun aparat dentar fix. faza e ca ma cam sperie un pic ideea de a ma vedea cu apratul in gura si asa.in fine, intrebarea esteȘOsa ma doara? Si cam cat timp va trebui sa il port?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ChiyoTheo a răspuns:

Te va durea pana te obisnuiesti( 3-4 zile ). Il vei tine cat zice doctorul, eu l-am tinut 2 ani si m-am obisnuit repede cu el. Nu trebuie sa te sperii caci la sfarsit dintii tai vor fi perfecti :*

6 răspunsuri:
| faaalyoana a răspuns:

Nu trebuie sa te sperie, am vazut k exista diverse culori...

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Il porti pana dintii tai vor fi drepti.
Nu spera la cateva luni, cred ca mai mult de un an il vei purta.
Nu te va durea.

| Skeez a răspuns:

2-3 ani va trebui purtat si o sa doara primele 2-3 zilewinking

Bafta

| Denisee1 explică:

Multumesc.M au mai inviorat raspunsurile.

| surfer01 a răspuns:

Peste câțiva ani o să fii absolut încântată că ai decis să-l folosești.

Când vine vorba de tine, nu trebuie să faci compromisuri.

| DiavolMurdaR a răspuns:

Pai cand ti-l une o sa te doara un pic,, o sa simti ca o apasare pe gingie. Trebuie sa-l porti maxim 1 an -2, dar in timp ce-l porti nu ai voie sa mananci Sneksuri, bomboane, caramel, paine..etc. Ai voie doar mancaruri usoare ex:ciorba, inghetata, piuree... CP Funda?