| IonGeorgica a întrebat:

Hei Tpu.Azi am zis sa inchid ochiul drept sa vad daca vad la fel de bine.Am vazut ca de la distanta dintre mine si laptop (jumatate de metru)nu pot sa vad litere de marimea a ceea ce scriu acum.Este normal,cu ambii ochi vad perfect, iar cu cel stang inchis la fel.

De stiut ca am 12 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Normal sigur ca nu, ai ambliopie la stingul. Fuga la doctor.

| IonGeorgica explică (pentru KodrutZ):

An vorbit cu parintii. Aparent aceasta miopie o am de la mama.Pana si strabunica din partea ei avea ochelari, si mama. Bunica nu avea.Si nu e de la calculator, imi trebuie pe -

| KodrutZ a răspuns (pentru IonGeorgica):

Foarte bine, mirific. Asta nu inseamna ca nu trebuie' sa tragi o fuga la doctor si sa vezi care e treaba. Daca e cu minus si e genetica, posibil sa se poata opera mai incolo si sa ai vedere perfecta la ambii ochi dupa aia.

| IonGeorgica explică (pentru KodrutZ):

Stiu,mi-au zis ca mergem la control.Phew.

| RandyMarsh a răspuns:

Evident ca nu este normal.Mergi cat mai repede la un contrul, mai ales ca este si vacanta.Nu lasa sa se agraveze.
Te sfatuiesc sa-ti cumperi o pereche de ochelari cu filtru pentru calculator.

| BTWIN a răspuns:

Nu este normal, ar fi bine sa mergi la un control.

| iambusy a răspuns:

Ar trebui sa te vizitezi un doctor cat mai urgent.sanatate