| rafaelos99 a întrebat:

Azi dimineata, pe la vreo 6 dimineata m-am trezit brusc si ma durea burta. Am fost la wc si am stai mai mult de 30 min. si am facut foarte multa diaree si cateodata mai si iesea putina apa pe fund. Stiu ca suna ciudat dar e foarte serios. Dimineata tot la fel. M-am trezit la 7 si 20 si imediat m-am dus la wc ca sa o iau de la capat. Dar de data aceasta m-a durut burta cand stateam pe wc de imi venea sa tip. As vrea ce am si ce imi presupuneti sa fac. Dau funda. P.S. : precizez ca am 12 ani si sunt baiat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| BassHunter13 a răspuns:

Daca vrei sa incerci lucrurile babesti iti recomand: O ligurita de OREZ crud sau 2 lingurite de cacao! Dar mai bine dai o fuga pana la farmacie si ceri ceva pentru diaree si iti da medicament si scapi mai repede de acesta problema!

| petre059 a răspuns:

Poti sa mananci o lingurita de cafea macinata, sau orez fiert, branza.Nu bea nimic acidulat sau lapte, poti sa faci un ceai de menta(izma) sau mergi la farmacie ca sunt niste prafuri(smecta parca le spune ) sa te intareasca la stomac.