| Sebastian1337 a întrebat:

Hei TPU, azi la antrenamentul de la fotbal am lovit mingea cu capul, nu cu fruntea ci cu crestetul capului din greseala.In momentul in care am lovit mingea am simtit o durere temporara si de cand am gresit lovitura cu capul cand alerg/fug repede sau incet sau cand sar aud un mic sunet in cap, sper sa nu fac vreo hemoragie interna sau alte chestii.Aud sunetul doar cand fug sau sar, de cand am lovit gresit mingea.Sunetul il aud in cap, langa creier cred.Astept pareri.(M-am speriat un pic deoarece aud sunetul acela cand fug)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Să numește că ai lovit mingea "de ți-a sunat apa în cap". Mai stai o zi două (prima a trecut azi) și vezi dacă trece. Io zic că da

| Sebastian1337 explică (pentru sierra1):

Daca il mai aud?

| sierra1 a răspuns (pentru Sebastian1337):

Mâine?

Da

Atunci ai pus-o!

De ce?

Dacă mai întrebi, înseamnă că ai rămas cu sechele!

| IoanaRoman09 a răspuns:

Du-te si controleaza-te pentru orice eventualitate

| Sebastian1337 explică (pentru IoanaRoman09):

Cred ca nu e nimic grav.

| IoanaRoman09 a răspuns (pentru Sebastian1337):

Nici eu nu cred ca-i ceva grav...de aia am zis "pentru orice eventualitate" : ))

| Cristea468 a răspuns:

Cel mai sigur fă-ți un control, nu e de glumă când e vorba de cap