Extraordinar, doar tu pui atata pret pe chestia asta, trateaza situatia cu umor, daca se fac glume pe seama asta rade si tu cu ei si o sa treaca.
Da si la mine in clasa 8 au fost vreo 3 cazuri in care fetele se patau, si eu si restul baietilor am ras de ele.Dar acum intelegem ca nu era de ras, e vorba de creier, si de bunele maniere care cam lipsesc in accea perioada.
Oh, doamne, daca toți ar fi ca și tine, am ajunge departe...
Nu e vorba de departare, dar in clasa a 8 menstruatia la fete e cam taboo, cel putin asa era prin 2007 2008, si ne amuzeam ca niste plozi fara cap, acum insa s-a schimbat destul de mult perceptia, ne-am maturizat, si ne-am dat seama ca e ceva chinuitor, si deloc placut.Detaliile is irelevante.
Ma bag si eu in seama, daca asta e motiv de ras inseamna ca, colegii tai n-au mai mult de 12 ani si sunt total paraleli cu viata
Sa te simti prost? Ei ar trebui sa se simta prost nu tu
Au mai mult de 12 ani, dar creierul lor e de grădiniță.
Atunci sunt exact cum am descris mai sus.
De ce nu vorbesti cu mama ta despre asta? cu siguranta a trecut prin asta si iti poate recomanda un anumit tip de tampoane, o anumita culoare de haine cand se intampla, si tot asa.
De ce copii nu impartasesc si cu parintii lucruile astea? si cer raspuns de la alti copii?
Cat despre situatia in sine, eu nu imi aduc aminte in generala la noi, sa se intample asta vreunei fete, dar, imi pot imagina.
Probabil ca o sa uite colegii, cu trecerea timpului.
Haha, tocmai ce mi-am amintit de o colega din liceu ce si-a pus mana cand a simtit ca s-a patat si era atat de rau incat ii ramasese sange pe deget, in banca ei fiind un coleg si fara putin bun simt sau jena nici macar nu s-a "ferit". Au trecut multi ani si peste maxim o saptamana nimeni nu a mai vorbit despre asta... baietii din clasa mea tin minte ca ajutau fetele sau mie cel putin cand aveam nevoie de un tampon ma ajutau sa caut la celelalte ) Eram foarte apropiati dar bineinteles, eram si mai mari de varsta. Daca esti inca in scoala gimnaziala, stai calma. Baietii nu sunt deloc maturi si vor rade cu gura pana la urechi, asa sunt copiii.
Poate colegii tai sunt așa, dar nu si ai mei...
Sa iti spun o poveste! Eram la scoala si imi venise pentru prima data menstruatia, si aveam rochie. Era aproape vacanta de vara.si imi curgea sange deci nu stiu cum, dar nu am observat, si zice colega mea de banca.tu, uitat-te repede la picioarele tale.m-am speriat si am inceput sa urlu, eram panicata nu stiam ce sa fac. Si chiar ma bucur am avut niste colegi superbi, pur si simplu baietii au venit m-au tinut de mana si au spus sa nu imi fie frica sa ma calmez, unu a luat un servetel m-am sters pe picior, in fine
La tine colegii nu stiu ce-i ala bun simt,. Oare ei nu se gamdesc ca ii ceva normal femeiesc? Sunt penibili daca au facut asa
.
Da stiu, am niste colegi foarte nesimțiti, acum din cauza lor ma simt ca ultimul om.
Buna! Da, mi s-a întâmplat asta! Nu te îngrijora, copiii din clasa ta vor uita și nu vor mai deschide subiectul! Daca ai prietene care țin cu tine și nu au ras(sigur ai), încercați sa spuneti o gluma sau sa aduceți vorba despre ceva popular! Daca nu merge nici asta, nu-i bagă in seama și fa-i sa creadă ca nu-i auzi!
Da, fetele au înțeles, dar băieții sunt sub orice critică, ma simt atât de prost, imi vine sa intru in pământ (