| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Hei TPU.Azi vroiam sa merg la sala, dar sunt la menstruatie straight face, a 3a zi...
Se intampla ceva daca merg? In afara de faptul ca o sa curga mai mult thinking
Are ceva?
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NoLoveNoStress a răspuns:

Nu ar fi nici-o problema, doar faptul ca o sa-ti curga mult, iar eu zic ca o sa te jeneze. Mai bine stai acasa. Ii poti spune profesorului tau de dansuri ca ai avut probleme fiziologice [ asa se face si la sport ]. In fine. Faci cum vrei. :* Sau daca vrei, poti sa te duci, daca este a 3 - a zi. Acum depinde cat te tine. :* Succes. Vezi cum te simti!

4 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

Nu e recomandat sa faci asta.stai pe **** ta acasa.

| GabiiHaș a răspuns:

Nu e recomandat sa faci asta.stai pe **** ta acasa.(scuze ca am zis asta)

| Esperança a răspuns:

Nu iti recomand sa faci efort acum. Mai asteapta 2 zile macar.

| soldatzyka a răspuns:

Dupa parerea mea poti merge linistita. Eu fac sport de performana si de multe ori particip la concursuri cand sunt in perioada aceea a lunii si sunt chiar mai in forma decat de obicei. Depinde de tine daca vrei sau nu sa mergi, doar sa te schimb mai des in timpul antrenamentului.