| Bonbonita a întrebat:

Hei TPU, bun, deci am și eu niște probleme. sper să mă puteți ajuta, u 10 zile în urmă am fost la ginecolog și mi-a zis că am un chist pe ovarul drept de 3 cm. Bun, mi.a dat tratament. Niște pastile timp de 10 zile, mâine dimineață i.au ultima pastilă, ideea e că în a 5 zi de tratament a început să mă doară groaznic jos, mă durea și în partea stângă și în partea dreaptă. M-aș fii dus iar la ginecolog dar până pe 22 e în concediu. Bun. Deci e normal să mă doară așa rău jos la ovare, ți să menționez că nu mi.a venit menstruația de 2 luni. Oare nu a avut pe unde se scurge chistu. Eu așa am citit pe net. Vă rog răspundeți-mi, dau fundă. :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Chistul nu merge nicaieri, in cel mai bun caz se resoarbe, in cel mairau caz se torsioneaza si necesita interventie chirurgicala.Ia un No-spa si continua tratamentul indicat de ginecolog. Daca durerea nu cedeaza, du-te la urgenta.

| ElenaSA a răspuns:

Mergi la alt medic intre timp daca durerea este insuportabila.