| Schumaher98 a întrebat:

Hei TPU, cam de o saptamana asa nu mai pot dormi. Adica seara adorm normal dar dimineata ma trezesc foarte devreme fata de cum ma trezeam inainte si e un somn din ala "fulger", adica nici nu-ti dai seama ca ai dormit. Ceva ceaiuri sau tratamente naturiste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Somul fulger, denotă o sănătate beton armat.
Așă că, mai fă și dta ceva, să pari om normal, că altfel peste un deceniu de la decesul tău o să se spună, ce om bun era, și ce e mai ciudat, când a murit, era sănătos tun.
Cu sculatul de foarte devreme, cine se scoală de dimineață, departe ajunge, cu condiția să plece și să aibă o destinație cât de cât, să nu plece spre toate cele patru puncte cardinale de o dată.
Că eu așa am pățit, m-am sculat într-o dimineață prea devreme și am plecat nu știu unde, ca să fac nu știu ce.
M-am trezit în cămașă de forță la țimbiri bimbiri, că îmi dădeau de mâncare cu lingurița. Au întrebat ce caut eu aici. Au răspuns. Te-am adus, căci erai cam dus și pe ulei, ca să nu ajungi la mititica.
Tratamentul natural, nu naturist, de când am ieșit la pensie este să mă culc când mi-e somn și să mă trezesc când îmi trece.
(Acest răspuns este un nou gen literar, se numește pataflet, o combinație de pamflet și pataplasmă, din piesele cu Ubu ale lui Alfred Jarry)