Și eu am probleme cu îngrășarea parului, am observat că orice șampon as lua trebuie să-l schimb după un anumit timp și tot așa am făcut. Nu cred că există un șampon magic, care sa "vindece" asta. Dar poți încerca să ai o viață sănătoasă și să folosești șampon uscat. Deasemenea, pot fi depuneri de la apa dura.
Eu la fel am parul gras, schimb o data la 6-12 luni samponul dar cel mai bine pana acum mi-a facut samponul de la Gerovital, Derma+ H3 anti-matreata, nu te lua dupa denumire chiar daca nu ai matreata e bun si pentru parul gras. Pe de alta parte daca inainte trebuia sa ma spal pe cap 1 data la 2 ore, apoi 1 data la 2 zile, acum am ajuns la performanta sa ma spal pe cap 1 data la 3 zile, ceea ce inseamna ca a redus mult din ingrasarea parului.
In alta ordine de idei, nu exista un produs miraculos caci ceea ce functioneaza pentru x s-ar putea sa nu functioneze pentru y.
Eu zic sa dai o sansa acestui sampon, iar daca nici asta nu merge si banuind ca ai incercat fel si fel de sampoane (Ca si mine de altfel) atunci nu ar strica o vizita la un dermatolog, tot sampon o sa-ti prescrie dar au ei o alta paleta de sampoane tratament cu care te ajuta.