| andreeea315 a întrebat:

Care este greutatea ideala unui copil de 13 ani, cu înălțimea de 156 cm? Daca am in jur de 41 de kilograme sunt slaba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
60 răspunsuri:
| Ema22 a răspuns:

Dap...arăți foarte bine și nu cred ca ar trebui sa Îți faci griji în legătură cu greutatea ta corporala....stai liniștită! La 13 ani organismul tău are arderile foarte bune și poți manca tot ce îți dorești ....bn doar dacă vrei sa fii model...Și atunci ar trebui sa ai cu 20 kg mai puțin decât înălțimea...Dar ei zic ca ești bine! Ai grija de sănătatea ta! te pup :*

| Neo12 a răspuns:

Buna!
Cica normal ar fi sa ai cu 5-10kg mai putine decat inaltimea, gen ai 1.56m, sa ai 46-51kg. Dar nu asta conteaza. Ceea ce conteaza e sa-ti placa tie cum arati si sa te simti bine in pielea ta. Daca tu te vei placea, e posibil ca si cei din jurul tau sa faca la fel.
O seara placuta!

| Solstiţ1u a răspuns:

Presupun ca te tachineaza cineva pe seama greutatii tale, daca poti mai pune 5 kg, mie mi-au trebuit 8 ani sa realizez ca sunt bine asa cum sunt. Am 45 de kg si stii ce? Nu imi pasa daca ceilalti ma considera slaba, daca stau sa ma uit in gura lumii o parte din mine ar avea 30de kg iar cealalta 70... unde vei ajunge daca asculti ce spun altii? Daca nu le plac pentru ca ai 41 de kg e problema lor, nu a ta, au o problema cu ei nu cu tibe, de fel cei care critica au cele mai multe remuscari, ei nu se simt bine in pielea lor si vor sa te faca si pe tine sa te simti prost. Deci zi-le sa-si faca griji de greutatea ta fara sa-ti spuna si daca mai poti, sa nu te fortezi niciodata sa faci ceva ce nu-ti place, mai pune 5kg happy

| SasNetRomania a răspuns:

Ultimele doua cifre din inaltimea ta minus 10 pentru greutate la fete, iar la baieti trebuie sa fie egala cu ultimele 2 cifre happy. Insa nu tot timpul este asa conteaza foarte mult constructia, oasele, dotariilebig grin, sti tu mai bine.

| ilinc a răspuns:

Nu. greutatea ta este foarte ok stai linistita

| Elena20022903 a răspuns:

Trebuie sa ai cam 48-50 kg.

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Pentru înălțimea ta greutate e chiar ok, dar dacă tu simți nevoia, poți să încerci să mai pui 2-3 kilograme.

| Andrada28 a răspuns:

51-52

| Sas_Diana_1975 a răspuns:

Salut! Ti-am citit intrebarea si eu am la fel 13 ani si 158 cm. Am o greutate de 50 de kg si sunt si eu slaba deci la varsta ta asa ceva nu este normal.

| MariaMary129 a răspuns:

Pentru fete greutatea ideala este intre 34 si 66, 6 kilograme iar inaltimea intre 1. 45si 1.68.La baieti greutatea ideala este intre 33, 8 si 65, 3 iar inaltimea intre 1.43 si 1.69. Sper ca te-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta si inaltimea ta esti ok.

| Nikolletta a răspuns:

Greutatea ideala ar fi de minim 43 iar maxim 51... sper ca te-am ajutat...

| LuciferMorningstar a răspuns:

Este foarte bine, este undeva la jumatate.

La varsta ta greutatea ideala este intre 38 si 55 de kg.

O zi placuta!

| brioșicaviolet23 a răspuns:

Scumpete, ești foarte slabă.Am văzut mai demult un tabel și chiar ești foarte bine.Eu la 13 ani aveam 1.58-1.59 și aveam 55 de kilograme și nu era prea bine, dar la tine e perfect

| Nicol12378 a răspuns:

Pe la 45 de kg esti ok.

| Violleta2022 a răspuns:

La 156cm si la 13 ani, ideal eset sa ai 45kg.

| Andreyna4 a răspuns:

Esti potrivita.

| Pupix2002 a răspuns:

Este chiar ok

| LexiEla a răspuns:

La 1,56 si 13 ani, 41kg e o greutate normala. Nu esti slaba. Nu e necesar sa ai o anumita greutate pentru a fi grasa sau slaba, ci sa arati bine si sa iti placa de tine in oglinda. Cu varsta vei mai lua in greutate daca tot crezi ca esti slaba

| незнакомкa123 a răspuns:

Salut, trebuie sa ai in jur la 45 de kg, dar cred ca la varsta ta esti destul de normala,,,, Asa ca bucurate de corpul tau.

| DianaMonica08 a răspuns:

Esti perfecta asa cum esti, nu iti fa griji din astea la 13 ani, preocupa-te de orice altceva cat inca poti happy trebuie sa te simti tu bine in pielea ta si sa nu ti pese de parerea altora, si nu greutatea conteaza cel mai mult. Take care

| 17Ioana a răspuns:

Nu esti slaba! Important este cum te simti tu in pielea ta, daca tu te placi asa, este perfect!
Oricum esti mica, ai multa activitate la varsta ta, ar fi greu sa te ingrasi cu alimente sanatoase, la varsta ta.

| anastasiaflorentina a răspuns:

Daca ti se vad oasele foarte mult nu este ok pentru ca ajungi la anorexie.
Daca ai ajunge le 45 ar fi ok pentru inaltimea ta si poate si pentru varsta.

| anastasiaflorentina a răspuns:

Daca ti se vad oasele foarte mult nu este ok
Daca ai ajunge le 45 ar fi ok pentru inaltimea ta si poate si pentru varsta.

| killthemwithcolors a răspuns:

Esti subponderal, greuatea ideala ar fi de 55 Kg.

| anoniiim1807 a răspuns:

Eu am auzit ca daca de exemplu ai 1, 50 ar trebui sa ai 50 de kg sau daca ai 1, 45 ar trebui sa ai 45 de kg etc. Nu stiu cat este de adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are mama o fetita cat un tanc rusesc,
Cand merge la gradinita strazile trosnesc.
Astept funda, pup la sunculita :*****

| WorldTraveler2553 a răspuns:

Greutatea unei persoane trebuie să fie cu 10 mai mică decât înălțimea...La un corp normal, spre exemplu, dacă ai 156cm, atunci tu trebuie să ai 46kg cel mult.Tu ești foarte bine așa. Sănătate :*

| hanna1984 a răspuns:

Este buna greutatea ta.
Am gasit un tabel pe net in care spune ca un copil la 156cm este bine sa aiba 41, 9 kg dar asta la 15 ani. Acum depinde si de inaltimea pe care o ai. Dar pe scurt nu, nu esti slaba, esti tocmai bine. Daca stau sa ma gandesc si eu sunt cam ca tine. Am 14 ani, 157cm si 43 de kg si mi e pare ca sunt slaba, dar e bine, lumea zice dupa ca-s anorexica!
Te pup!