Iti recomand sa adopti o pisica. Pisicile sunt un bun remediu de combatere a anxietatii, sunt terapie
Anxietatea este gândirea în exces și un sentiment de neliniște cu privire la viață, relații și așa mai departe,
Cum scapi de ea? Nu scapi de ea, ea o să fie mereu cu tine ceea ce se schimbă este reacția ta cu privire la probleme și modul în care manageriezi problemele și sentimentele
S ar putea sa fie doar o letargie, adica o plictiseala cronica cauzata de ceva, dar nu ti stiu viata ca sa ti explic posibilele mtive, asa ca daca simti intr-adevar ceva ce te copleseste psihic, incearca mai intai un psiholog si vezi ce spune.
Anxietatea este o stare afectivă caracterizată printr-un sentiment difuz de insecuritate, de neliniște, în legătură cu un pericol potențial sau perceput. În unele cazuri, pericolul care induce starea de anxietate nu este conștientizat de cel afectat, aceasta resimțind o stare de neliniște fără a putea numi pericolul față de care resimte această neliniște. Atunci când nu este conștentizată, anxietatea poate lua forma unor simptome exclusiv fizice, din această cauză, cei afectați putând ajunge să creadă că suferă de o afecțiune organică. Anxietatea resimțită exclusiv prin simptome fizice face parte din categoria tulburărilor psiho-somatice.
Anxietatea excesivă reprezintă o problemă foarte frecvent întâlnită în viața de zi cu zi. Aproximativ 25% din populație suferă de anxietate care ar necesita tratament într-o anumita perioadă a vieții lor, iar alți 25% au forme de anxietate mai puțin severe. Tulburările de anxietate includ anxietatea generalizată, fobia socială, fobiile specifice (ex. fobia de insecte, de spații deschise sau închise), atacul de panică, tulburarea obsesiv-compulsivă sau stresul post-traumatic.