| ecstasys a întrebat:

Hei TPU, ce pot face daca am tinut un dificit caloric iar in prima saptamana am reusit sa dau jos rapid 5 kg, iar in prezent am o luna de zile de dificit caloric, mancat sanatos fara prajeli, fainoase, dulciuri, băuturi carbogazoase. Mentionez fac sport o ora doua pe zi. Dar cu toate astea nu am mai reusit sa dau jos nici 1 kg de 2-3 saptamani. Ba chiar acumulez cate 100-200g zilnic, apoi iar scad iar se pun. Ma puteti sfatuii va rog, cum sa trec de acest pas? Si sa pot slabi din nou…

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Da, se poate, trebuie sa ai rabdare si o zi pe saptamana fa ti toate poftele.
Organismul nu va mai fi speriat ca ramane fara combustibil si nu va refuza sa reactioneze asa cum tu iti doresti.
Pana la urma de la Auschwitz au iesit toti slabi, dar nu i ok sa te infometezi.
Important este ca esti pe drumul cel bun, insa cu cat ai o greutate spre normal cu atat vei slabi mai greu.
Daca faci sport vei avea un corp armonios oricum.
Nu te lua dupa imaginea femeii ideale din media ca i o mare minciuna.
Tu esti varianta ta si cam atat.
Cine te iubeste, te iubeste oricum, insa inainte de toate trebuie sa te iubesti singura.

4 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Daca esti normoponderala vei slabi destul de greu de acum. Ai intrat la faza de platou. Sa te mentii si va fi destul de greu.Plus ca daca faci sport, pe cantar s-ar putea a nu vezi nimic dar la cum vin hainele sa observi modificare.

| ecstasys explică (pentru ioana748):

Se poate depasii faza de platou daca continui asa?

| ioana748 a răspuns (pentru ioana748):

Multumesc pentru funda ❤️

| ecstasys explică (pentru ioana748):

Cu dragg. Multumescc si euu pentru sfaturi❤️ :*

| ioana748 a răspuns (pentru ecstasys):

Da, se poate, trebuie sa ai rabdare si o zi pe saptamana fa ti toate poftele.
Organismul nu va mai fi speriat ca ramane fara combustibil si nu va refuza sa reactioneze asa cum tu iti doresti.
Pana la urma de la Auschwitz au iesit toti slabi, dar nu i ok sa te infometezi.
Important este ca esti pe drumul cel bun, insa cu cat ai o greutate spre normal cu atat vei slabi mai greu.
Daca faci sport vei avea un corp armonios oricum.
Nu te lua dupa imaginea femeii ideale din media ca i o mare minciuna.
Tu esti varianta ta si cam atat.
Cine te iubeste, te iubeste oricum, insa inainte de toate trebuie sa te iubesti singura.