| tinka a întrebat:

hei tPu, ce sa fac?
Ce pot face pentru ca oja pe care o aplic pe unghii sa dureze mai mult? Mie dupa o zi incepe sa mi se cojeasca si trebuie sa le sterg. Exista vreo metoda simpla care sa ma ajute sa rezolv aceasta problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KatieKryptonite a răspuns:

Buna Tinka!
Probabil oja pe care o folosesti tu este de proasta calitate, verifica si asta. Daca este sub 15 lei, nu este de calitate buna.
Oricum, incearca sa dai de 2 ori pe unghii cu oja, si dupa ce se usuca sa aplici un strat de lac de unghii incolor. S-ar putea sa faca stratul de oja mai rezistent si sa ii dea si stralucire!
Succes! big grin

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Intotdeauna aplic un intaritor pe unghie, peste ei 2 straturi de oja si dupa ce se usca bine oja, neaparat pun un strat de lac incolor. Are durabilitate mult mai buna in felul acesta.

Răspuns utilizator avertizat
| hasadia a răspuns:

Foloseste produse de calitate, eu de exemplu folosesc oja de la Astor. sunt mai scumpe dar sunt foarte bune

Răspuns utilizator avertizat
| tinka explică:

Pai oja 3 de de calitate
cred ca problema e in unghiile mele ((

| anDa a răspuns:

Poti incerca un tratament natural pentru unghii. Cat despre oja... poti incerca sa le las cat mai naturale pentru ca vor avea un aspect mai ingrijit.