| thanos a întrebat:

Hei TPU
ce sa fac sa ma ingras rapid in maxim 2 saptamani as vrea sa ma ingras vreo 4 kg
nu vreau sa aud : de ce trebuie sa te ingrasi, de ce nu e bine sa fi asa cum esti tu, mananca de la fastfood,

vreau o metoda care sa functioneze
am mai urmat multe alte sfaturi de pe acest site si nu mi-a fost nici una de folos VREAU SI EU SA PUN CATEVA KG PE MINE

dau funda raspunsului castigator

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| tzus a răspuns:

1. fa sport ajuta la pofta de mancare
2. mananca carne, peste( de mare), fructe, legume, dulciuri...chesti de genu
3. nu te ingrasi foarte repede
4. la fiecare masa, o zi dupa alta, add mai multa mancare

| Yellow94 a răspuns:

Salut,ar fi cateva metode sa te ingrasi
1) pastile de ingrasat (fa un control sa vezi daca ai voie sa ei )
2) sa mananci mancaruri cat mai bogate-n calorii si grasimi... daca nu prea te ajuta asta, acum depinde si de corpu tau daca se-ngrasa. Sunt alti cara mananca de sparge si nu fac nimic ...asa ca bft

| Orgolios a răspuns:

Iti voi enumera mai multe metode:

1) Carne, multa carne contine vitamine si grasimi.
2)Mananca la fastfood.
3)Multe proteine.

| Lesea98 a răspuns:

Eu nu reusesc sa scap de kg in plus, recunosc, maninc cam mult si la scoala si acasa si la tv si la calculator si addaug in fiecare zi cite ceva.am deja 55 kg de la 53 vara; sfatul meu, maninca binisor