| Laurentiujr a întrebat:

Hei TPU, ceva nu este ok.

Fac luna de când am gura inflamată (senzații de arsură și dinți foarte sensibili).

Mă simt mai bine numai când am pasta cu fluor în gură sau apa de gură, dar senzația este temporară.

Efectiv, mie îmi creează disconfort toată ziua.

Am fost ieri la Facultatea de stomatologie dentară (Calea Plevnei) și mi-au spus că totul este în regulă.

Atunci eu ce am de mă arde? Unde este problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Mergi la un cabinet!

Bula
| Bula a răspuns:

La facultate doar invata viitorii stomatologi.
Asemenea senzatii si imflamatie apar atunci daca ai o infectie la nivelul gingiilor.
Incearca sa-ti clatesti gura, de 3-5 ori pe zi, cu solutie de bicarbonat in ceai de musetel (o lingurita plata de bicarbonat de sodiu la un litru de ceai de musetel). Clatirea trebuie facuta cu cate o cana de ceai, luat repetat in gura, pana ce simti ca incepe sa pisca, dupa care scuipi si iei o gura noua, pana ce se goleste cana.