| cocosmaq a întrebat:

Cine stie cum pot adormi pe cineva? Stiu ca exista niste pastile (am vazut prin videoclipuri cu farse, ii pun pastile in bautura si adoarme ).Sa adoarma si sa nu simta nimic. Vreau sa fac o farsa unui bun prieten ( razbunare pentru farsa pe care mi-a facut-o el) si vreau sa fac ceva de genul asta : https://www.facebook.com/humorcabron/videos/105197168815 2125/.
Si dupa cum il pot trezi "fortat".
Fundita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este posibil asa ceva. Este si ilegal, fiindca ii faci omului ceva ce el nu vrea, fara acordul lui si asta se pedepseste cu inchisoare. In plus, el poate muri in timpul acestei manevre, acz in care te vei face vinovat direct de crima cu premeditare.
Nu mai crede tot ce vezi in filme, multe lucruri sunt exagerari sau trucaje, pentru ca filmul sa fie distractiv. Nu trebuie puse in practica.

| Fatamuntilor a răspuns:

RENUNTA!
Zici ca bun prieten.Omul poate avea probleme cu inima, ii poti face rau, sau poate muri!

| J0B0MAT a răspuns:

Nu esti sanatos.Pe bune, nu o spun ca sa te jignesc ci pentru binele tau si al celor din jur.