Este o reactie adversa la medicament.
Trebuie sa vorbesti cu medicul care ti- a prescris tratamentul.
Probabil ai infectie urinara. Mergi la medic sa iti dea sa faci analizele de urina si probabil ai nevoie de antibiotic (antibiotic special pentru aceasta problema).
De sangerare nu stiu ce sa zic, care ar fi cauza, dar pot fi multe motive.
O întrebare asa, crezi ca ar putea fi din cauza sarcinii? si sângerarea si faza cu vezica
Acel medicament poate avea reactii adverse? sigur e de la el, nu?
Este posibil, dar mai degraba cred ca este infectie urinara. Ai fost la toaleta, iar cand ai revenit in pat, iar ai avut senzatia sa mergi la baie (prea repede). Dupa o ora, ai facut cativa stropi, deci vezica nu era plina.
Ai idee din ce cauze poate aparea infecția urinara?
am fost si acum la toaleta si nu era sange pe absorbant (mi l-am pus in caz de orice) doar am sters si iar era tot asa putin sange mai roz pe hârtie, doar ca acum nu mai simt ciudat vezica, ca si cum ar fi plina
Poate fi o dereglare hormonala, poate fi efectul unor medicamente... Sunt multe cauze, nu trebuie sa te sperii, dar nu ignora problema. Orice ar fi, daca mergi din timp, se poate rezolva mult mai repede si mai usor.
Daca ai infectie urinara, ai racit jos. Ti-a fost frig, mai ales la picioare. Nu e grav, se trateaza. Pentru inceput, pana ajungi la ginecolog, poti sa tii intre picioare o sticla cu apa (cat o suporti de fierbinte) si foarte important sa nu iei nici o pastila daca suspectezi o sarcina.
Cred ca dar, dar mai puternic. Sunt din plante aproape toate, dar repet, daca suspectezi o sarcina nu lua nimic.
Ce se poate întâmpla daca iau pastila de genul cat timp suspectez o sarcina?
Carmen133 întreabă: