| DeeaLamacorn a întrebat:

Cum pot slabi si eu fara sport? (sunt foarte lenesa si nu am timp) Adica sa-mi recomandati alimente, haine e.t.c. ce ma pot ajuta sa slabesc.Si da, stiu ca cel mai bine este sa slabesti prin sport, dar nu am timp. Funda raspunsului ce ma va ajuta sa slabesc cat mai usor! kiss :-)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă/cât este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune!

| LenoreVoldaren a răspuns:

Tu vrei să ai rezultate fără să miști măcar un deget pentru ele?! Hai că mă amuzi rău.
Nu trebuie să te înscrii la nu-știu-ce echipă și să devii mare campioană, poți slăbi și dacă alergi în jurul casei/blocului timp de 5-10 minute, nu cred că nu ai timp 5 minute din viața ta să faci asta, căci până și Bill Gates are mai mult timp decât tine. Și totuși ai avut timp să postezi întrebarea asta. Când va fi frig afară, dar poți și acum, fă abdomene, genoflexiuni, flotări, felurite exerciții prin casă, care ajută să slăbești, poți face și gantere sau haltere pentru masă musculară.
Iar în legătură cu alimentația, caută pe net rețete și diete pentru slăbit, sunt o groază. În principal, evită grăsimile, zaharurile, acidulatele și pâinea multă. Mănâncă fructe și legume, dar nu mai mânca nimic după ora 6 seara. Succes și nu mai fi leneșă, că nu e bine.

| Cosarca_Ionut_1998 a răspuns:

Mananca doar cate 3 cum ar fi salata, si seara sa faci cate 20-30 abdomene. big grin