Nu scoate pierce-ul, lasă rana să se vindece cu pierce-ul acolo. Nu mai mişca pierce-ul, ai grijă de el şi aşteaptă să se oprească sângerarea. Eventual poţi folosi un unguent cu antibiotic, tip Baneocin, după ce se mai vindecă, ca să nu se infecteze
Heii ! De curand mi-am facut si eu un septum piercing, si m-am gandit sa te ajut . Mie personal nu mi-a curs niciun strop de sange, dar asta depinde si de locul unde ti'a facut gaura, si de vene, etc.
Dar in niciun caz nu'ti da piercingul jos, pentru ca ti se va astupa si gaura, si exista si riscul de a ti se infecta. Cel mai bine ar fi sa iti cureti regulat nasul cu spirt sau dezinfectant si sa il misti din cand in cand, ca sa se formeze gaura mai repede. Eu de exemplu il scot ziua afara si noaptea il las inauntru . Intr'o luna sau poate chiar 3 saptamana o sa ti se formeze gaura si nu o sa mai ai probleme !
Succes !
Pe mine încã mă mai doare septumul. Deși l-am facut acum 2luni. De ce mă doare?
Nu pune spirt orice ai face, stiu ca e intrebare de mult dar sunt curioasa ce ai facut totusi
Hey! Acum 2luni mi.am facut un piercing(septum). M-a durut un pic...Dar de atunci nu mi.a mai trecut durerea. Iar daca ma lovesc un pic, sau ating putin mai tare ma doare. Ma intreb dc? Si miroase un pic aiurea.