| extravagance a întrebat:

Hei TPUbig grin
Vreau sa va zic ca am trecut printr-o sperietura groaznica si m-am invatat minte.
Sambata dupa-masa am luat 37 de Eurespaluri si am avut o stare de somnolenta tot imi venea sa lesin nu ma puteam tine pe picioare iar duminica dimineata am chemat salvarea si ma internat in spital... mi-au dat perfuzie dar niciodata nu au aflat motivul real.,. am spus ca de la stres si chestii din-astea
Mi-au facut toate analizele posibile is nu au descoperit motivul...aceasta este sanatatea din ziua de azi
Am intrebat-o pe mami daca mi-a facut sigur toate analizele si daca se vedea daca am ceva la ficat sau undeva... mi-au zis ca am o infectie urinara
Voi ce parare aveti?
Stiu am fost o mare proasta dar nu o sa mai fac asa ceva niciodata...
Help
Funda+Vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Analizele toxicologice nu se fac in mod uzual si probabil nu ai parut o drogata. Oricum, afectarea hepatica, daca apare, apare la 7-10 zile de la adminstrarea, asa ca inca analizele nu puteau depista asta.

| iLoveCoffe a răspuns:

Asa crezi tu ca medicii nu si-au dat seama dupa ce au prelevat sange de la tine ca te-ai indopat cu pastile? laughing!

| Peter28 a răspuns:

In primul rand ce-s "Eurespalurile" astea. in al doilea rand nu crede ce spun toti doctorii. eu am mers sa imi fac analizele si mi-au spus ca am cancer dar am mers la alt spital si mi-au spus ca nu e asa. deci sper ca te-am ajutat

| darrio2007 a răspuns:

Dar ce ai vrut sa faci? Sa te sinucizi?

| BETTYNA a răspuns:

Buna, cred ca ai facut un gest copilaresc dintr-un motiv copilarsc si nu te-ai gandit la sanatatea ta, sa stii ca un asemenea miscare iti poate dauna pe viitor daca nu acum... Take care!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Aşa cum a spus Brigaela,urmările le vei simti mai tarziu, toată viaţa!
După asemenea tentative nereusite de suicid, este mai rău ca înainte! Pentru binele tău este necesar să consulţi un psiholog, dacă nu chiar un psihiatru! Că dacă ai facut ce ai zis...nu eşti în regulă.
"Help"-ul trebuie să-l spui familiei,care poate să te ajute,nu aici pe site,unde fiecare ne dăm cu presupusul. Ce s-a intamplat cu tine este foarte,foarte grav. Ai o mare, MARE problemă! De viaţă şi de moarte!
Spune părinţilor ce ai făcut, pană nu e prea tarziu!
SPUNE-LE!

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Dar ce ti-a venit de ai luat 37 de eurespaluri? cat de tare putei tusi de ai bagat atatea pastil; e in tine? sau doreai cumva sa te sinucizi?

| extravagance explică:

Nu tuseam deloc
Dar vroiam sa mor...
Totul imi merge prost