| MountainRiver a întrebat:

Hei, TPU, dacă am slăbit fulminant într-o săptămână și deja am acest rău constant care nu mă mai lasă să mănânc, care e probabilitatea ca slăbind alert să mi se lase pielea?! sad Știam că pielea se poate lăsa tocmai dacă slăbești multe kg într-un mod alert. Mă sperie lucrul acesta, deoarece nu doresc să mai trag o viață întreagă apoi și de piele lăsată, dacă e așa, prefer să trag mereu de kg în +.
Însă pur și simplu nu mai pot mânca, deoarece am tot felul de frici și de stări nașpa ce vin din interior și nu mă lasă să mai mănânc nimic ca odinioară. Iar analizelele mele de sânge îmi arată că am glicemie de prediabet, oare să fie și ăsta un motiv pentru care nu mai pot mânca nimic ca altădată?
Dar orice ar fi, nu doresc să mi se lase piele. Deci ce tratament aș putea lua pentru mușchi sau nu știu, pentru tonifierea pielii, ori unguente, ori ceva, orice?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.