Slăbitul rapid duce la îngrașă cu multe kg in +,masa musculara se pierde când slăbești,manca fructe și legume,peste, alune, pui, nuci, caju și nu vei avea probleme cel mai important este apa
Mers normal 2 min
Mers rapid 1 min
Recomandat dimineața, cam 20 - 30 de minute in total.
Gimnastica, fara nici un aparat, 10 minute pe zi.
Ideal ar fi sa faci 5 min gimnastică inainte de plimbare si 5 minute dupa.
Deci, aloca 40 de minute/zi (o oră cu duș cu tot), pentru sanătatea ta!
Succes!
Păi dimineața nu am deloc timp, mă trezesc, mă îmbrac și plec la muncă. Abia dacă am timp să ajung la muncă.
Iar apoi nu prea pot ieși pentru că nu am timp, eu de preferat, aș ieși seara, dar seara ori lucrez pentru a doua zi, ori dorm și aia e. Deși nu cred că pielea nu se va lăsa doar cu plimbare pe afară și mers.
Cred că aici ai dreptate cu gimnastica, pentru a lucra mușchii și a lucra mai ales zonele unde tinde să se lase pielea, exerciții poate special pentru așa ceva, însă asta ar însemna să merg la sală și eu acolo nu pot merge, deoarece e prea multă lume pentru gustul meu, iar mai ales în partea de aparate, unde ai lucra și mai bine partea asta de corp, sunt mulți bărbați, ceea ce iar nu-mi place. Pot aplica însă metoda, să merg o săptămână zilnic și să testez sălile din oraș ca să văd când sunt aproape goale și atunci aș merge liniștită, dar oricum și acest mers la sală zilnic, ar implica o rutină (duș, îmbrăcat, mers, revenit, duș, reîmbrăcat) deci pe puțin mi-ar lua 2, 3 ore din viață, pe zi. Pentru că mersul la sală, nu implică doar mersul și atât (eu am niște probleme care nu mă lasă să ies din casă, ca spre exemplu nu pot ieși din casă dacă nu fac duș, vreau să zic atunci imediat, pe loc, iar asta îmi ocupă peste 30 de minute din viață, la care se adaugă alte rutine obositoare și stresante, care-mi ocupă tot timpul.
Mergi pe jos macar o ora