Deci pentru ati creste rapid si lungi cumpara-ti de la plafar sau orice farmacie naturista ulei de ricin nu e scump e vreo 3 lei, iar pentru intarirea acestora cumparati un tratament de pe la avon pentru intarire, daca nu merge nici asa atunci foloseste unghiile false. Pupici!
Probabil ai lipsa de calciu, insa ai putea folosi ulei de ricin zilnic vreo 2 luni. Eu una folosesc un intaritor de unghii de la AVON si vad ca da rezultate.
http://www.avon-shop.ro/......-3625.html
Bafta.
Buna! ai putea sa incalzesti niste ulei de masline(dar sa nu il incalzesti prea mult)si in fiecare seara sa aplici pe unghii.asta o sa le intareasca.si trebuie sa le dai cu oja.nu cu lac, ci cu oja. exista unele tipuri de oja cu extract de plante care intaresc unghiile.si dupa ce faci baie, nu taia sau pili unghiile caci dupa baie unghiile sunt moi si se rup usor.
Si eu aveam aceeasi problema ca si tine.
Dar vara asta am baut mult lapte si se pare ca a fost benefic Calciu e foarte important
Apoi o prietena mi-a spus ca e bine sa ti le bagi cate putin in ulei cald. ulei de floarea soarelui. nu stiu cat e de bun dar ideea e ca acum am unghii lungi si destul de rezistente
baiu întreabă:
dobrin1019 întreabă: