Pai daca il poti misca iti poti pune chiar tu.Nu e foarte greu.Deci tii degetul drept si pui din ala de la ghimps, nu stiu cum se cheama dar cred ca stii cum arata.O rogi pe mama ta sa iti puna de ala ca sa stai cu degetul drept.Intr-o zi iti revii, maxim doua.
Ai de ales, ori stai acasa si iti taie degetu ori te duci(chiar daca cred ca este cam prea tarziu) sa iti face ceva.
Pai trebuie sa te duci la un doctor si el a trebui sa iti puna o lopatica.Un fel de lemn ca sa iti steie drept degetul.Ar trebui sa fie un fel de ghimps.Succes!
Acum il pot misca, atata tot ca ma doare.
Asculta du-te la doctor. Rapid daca nu o sa trebuiasca sa ti-l taie te roog du-te la doctor
Avand in vedere ca degetul il pot misca, ca simt doar o durere cand il apas umflatura nu se va retrage? Invineteala s-a retras putin. Mai e nevoie de vizita la medic?
Multumesc.
Pai daca il poti misca iti poti pune chiar tu.Nu e foarte greu.Deci tii degetul drept si pui din ala de la ghimps, nu stiu cum se cheama dar cred ca stii cum arata.O rogi pe mama ta sa iti puna de ala ca sa stai cu degetul drept.Intr-o zi iti revii, maxim doua.
Se pare ca niciuna dintre variante.