| Laurentiujr a întrebat:

Hei TPU, de aproape 1 zi am niște dureri de dinți (mă dor nervi de la toți dinții din partea dreaptă și am dureri de cap).

Gen, simt ca un vânt rece prin ei iar nervii dinților îmi pulsează.

Ce ar trebui să fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Vezi sa nu ai infectie si iti urca la creier si devii cel mai recent ce moare la stiri de cangrena buculara ( nu se numeste asa ) te faci de ras

| 1997onur a răspuns:

Sa mergi la doctorul tau de familie sa-i spui să-ți dea ceva pentru durerile de dinți pe care le ai de un an de zile.

Răspuns utilizator avertizat
| 1997onur a răspuns (pentru Laurentiujr):

îmi cer scuze greșeală mea mam exprimta greșit și am scris greșit.

| 1997onur a răspuns (pentru Laurentiujr):

A vrut să-ți spun le ai acolo dar am spus greșit am spus le ei

| Kiran a răspuns:

Ia un calmant si eventual treci pe la un dentist pentru consultatie, personal am folosit pasta de dinti si in cazul meu mi-a oferit cam in 10 minute o calmare a dureri. (nu recomand ideea cu ''spalatul pe dinti' special pentru diminuarea durerii, la mine a fost problema unei carii si aveam programarea peste 4 zile)