Nu vei muri, fii sigura. Febra este un mecanism de aparare a organismului, ea creste imunitatea si te ajuta sa lupti cu boala. E adevarat, iti da o stare un pic neplacuta si nu prea te lasa sa inveti, dar poti face o mica pauza azi si sa bolesti pur si simplu. In toate infectiile respiratorii febra este mai mica dimineata si mai mare seara, deci ce ti se intampla este aboslut normal. Nu lua chestii care sa iti taie febra atata timp cat nu ajunge la 39 de grade, este o prostie care te va face sa suferi mai mult
Doamna dacă sunteți medic daca stai gen in frig iarna doar in tricou îți crește imunitatea sau te îmbolnăvești?
Nu mori la 38 C.
Și nu e de la înghețată, curent etc ci de la virus. Trece, dar e uricioasa.
În principiu dacă e răceală nu se tratează.
Buna, sigur nu vei muri. Ai luat ibuprofen? E antiinflamator si scade febra. E bine ca te-ai decis sa mergi la doctor, el iti va da tratamentul corespunzator. Ai grija pe vremea asta, nu e de joaca.
Peste tot a aparul o gripa nasoala care te tine mai bine de o luna pana iti trece. Eu am luat.o inainte de Crăciun si inca mai tusesc. Eu n.am fost la doctor. Am avut aceleasi simptome si iti zic ca o sa se agraveze. Eu am luat Acc si am baut mereu ceai cu lamaie (poti pune si miere si e mai bine). O vecina a fost la doctor, i.a dat antibiotice si a luat.o mai rau dupa. Nu va trece. Mie imi trecea febra de la algocalmin, recomand. Tusea e cea mai nasoala. N.o sa poti dormi seara de ea. Bafta